Waarom digivisie?

Digivisie ontwerpt websites, webshops, logo's, huisstijlen, advertenties, brochures, tijdschriften, affiches enzovoorts. En dat is niet alles: wij adviseren, geven SEO-tips, begeleiden en dragen zorg voor de complete realisatie en productie. Wij zijn een klein, jong team. Al meer dan 25 jaar actief. Creatief en toch nuchter. Net even anders. Zeker geen doorsnee. Net even meer aandacht voor u. Net even meer oog voor detail. Een compleet pakket bieden we u. We hebben daarvoor de kennis en kunde in huis, vanuit een moderne studio aan het mooiste stukje Heemraadssingel in Rotterdam.

onze sterke punten

1. Een andere kijk
Digivisie luistert en kijkt; niet alleen naar de behoefte van de opdrachtgever, maar ook naar die van de eindontvanger. Door onze andere kijk op uitingen en oplossingen, komen wij met effectieve, doeltreffende en visueel sterke oplossingen. Wij beschikken niet alleen over de nodige expertise, maar wij hebben ook een grote passie voor ons werk! Die passie uit zich in het eindresultaat.

2. Expertise en service
Ons team bezit de ervaring en expertise om u goed én snel van dienst te kunnen zijn. Wij vinden de band met onze opdrachtgevers belangrijk. Door deze eigenschappen, beschikken wij over een mooi portfolio met tevreden klanten. Niet alleen betreft onze concepten/uitwerkingen, maar ook zeker over onze service. Een compleet pakket bieden we u; van concept tot uitwerking.

3. Resultaat
Uiteraard draait alles om het beste resultaat. Maar de weg die wij samen bewandelen daarnaartoe, is net zo belangrijk. Wij vinden een persoonlijke en nauwe band met onze opdrachtgever belangrijk. Laat ons uw zorg uit handen nemen, en komen met een resultaat die uw verwachtingen overtreft! Laat u overtuigen tijdens een gratis kennismakingsgesprek!

gratis kennismakingsgesprek?