webdesign: Professionele websites en webshops

Een standaard of maatwerk website die past bij jouw organisatie, inclusief gratis helpdesk!

Wilt u een website laten ontwikkelen of is uw huidige website aan vernieuwing toe? Wij helpen u graag! Wij geven het perfect zittende 'jasje' aan uw website. Een mooie overzichtelijke website, die gebruikersvriendelijk is. Voor zowel uw bezoekers, als u zelf.

Zelf uw website onderhouden?

Standaard implementeren wij een Content Management Systeem (CMS) in uw website. Zowel eenvoudige als zeer complexe websites zijn zo makkelijk te onderhouden, zonder dat diepgaande technische kennis is vereist. U kunt zelf alle teksten en het beeldmateriaal op uw website wijzigen, interactieve formulieren gebruiken en het gebruik van uw website meten via Google Analytics.
Komt u er onverhoopt toch niet uit? Dan neemt u telefonisch contact op met onze gratis helpdesk. Altijd onder kantooruren te bereiken voor hulp, advies of SEO-tips.

responsive webdesign

Het is belangrijk om één website te ontwikkelen, waarbij de lay-out en functionaliteiten zich automatisch aanpassen aan de schermgrootte van het door de bezoeker gebruikte apparaat. De oplossing is responsive webdesign: één website met meerdere gezichten. Een responsive website schaalt automatisch lettertypes naar een optimaal formaat en zorgt ervoor dat afbeeldingen altijd volledig zichtbaar zijn. Op welk device dan ook. Iedere bezoeker heeft dus op een gebruikersvriendelijke manier toegang tot alle beschikbare informatie op uw website.

Voor alles een oplossing

Standaard functies
Onze responsive website bevat honderden blokken en andere functies die nodig zijn om een uitgebreide, professionele website te kunnen bouwen.

Maatwerk wensen
Maatwerk wensen kunnen wij toevoegen aan uw website. Bent u zelf technisch? Dan kunt u met onze ontwikkelmodule zelf bouwen en functies toevoegen.

Future proof
Wij zorgen ervoor dat uw website omgeving geupdate wordt met iedere nieuwe versie. Zo blijft uw website up-to-date zonder dat u daar zelf over na hoeft te denken.

Vraag gratis een offerte aan