Digivisie maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk ons privacy statement.

Sluiten

Kleine of grote drukwerkopdrachten

Voor visitekaartjes, folders, flyers, brochures, posters, kaarten, kalenders en meer ...

Al het werk dat wij voor u maken, kunnen wij in eigen beheer laten drukken. U bent verzekerd van een stipte levering, hoogwaardige kwaliteit en (indien gewenst) een korte levertijd. Digivisie werkt nauw samen met een aantal vaste drukkerijen. Bovendien zitten wij met onze gedegen grafische kennis 'boven op' de kwaliteit!

Vrijblijvend advies

Bij Digivisie krijgt u niet alleen fraai drukwerk, maar ook vrijblijvend advies. Over de vele mogelijkheden die er zijn bijvoorbeeld. Ideeën om dingen eens anders te doen. Zodat uw uiting net iets meer opvalt. Of om op uw drukkosten te besparen.

Wij hebben veel ervaring met verschillende soorten papier en mogelijke veredelingen. Variërend van papierdiktes en structuren tot het toepassen van bijvoorbeeld een stans of foliedruk. Digivisie is voorstander van het in combinatie drukken. Hierdoor heeft de drukkerij minder handelingen nodig om uw drukwerk te verzorgen. Minder handelingen betekent minder kosten voor u! Heeft u een kleine oplaag; dan zou u kunnen denken aan digitaal drukken in plaats van offset. Buiten de mogelijkheid tot kleine oplages, kunt u hiermee ook kosten besparen. Wij denken graag met u mee!

FSC papier

Een moderne onderneming denkt aan meer dan winst maken. Draagt verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Uit eigen overtuiging én omdat de markt daar om vraagt. De keuze voor FSC papier en drukwerk is dan snel gemaakt. FSC papier is papier gemaakt van FSC hout uit FSC bossen.  FSC staat voor Forest Stewardship Council. Dit is een instantie die erop toeziet dat het hout voor FSC papier komt uit bossen die goed worden beheerd. Door het toezicht van de Council blijven de belangen voor mens, dier en natuur gewaarborgd. Ook het verdere proces staat onder toezicht. Om die reden is het bedrukken van FSC papier voorbehouden aan drukkerijen met een FSC certificaat.

Bedrijven en instellingen die hun betrokkenheid voor het milieu tonen en kiezen voor het gebruik van FSC papier voor hun drukwerk, kunnen ons inschakelen om dit drukwerk op verantwoorde wijze te verzorgen.

Ook uniek communiceren?

Kleine of grote drukwerkopdrachten. Eenvoudig tot complex: wij kunnen het aan. Van ontwerp en pre-press tot en met drukken, afwerken en verzenden. We nemen u graag die zorg uit handen.

Voorbeelden zien?