Peterson Logistics Network (PLN)

Vormgeving, fotografie en FSC drukwerk.

Een professioneel uitziende brochure uitwerken, met alle diensten.

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Peterson Logistics Network (PLN)
Sector: Logistics, inspection 

Diensten: Peterson Logistics Network beschikt over een enorme kennis van en ervaring met alle aspecten rond de inspectie en het vervoer van vracht. Hun dienstverlening omvat collateral management, tracking en tracing, het charteren van alle vormen van transport, het inspecteren van vrachten en ladingen, laboratoriumdiensten, bevrachting, douaneformaliteiten (im- en export), stuwadoorswerk, opslag en voorraadbeheer.

Doelstelling
Een professioneel uitziende brochure uitwerken, met alle diensten die Peterson Logistics Network te bieden heeft. De opdrachtgever wilde graag divers beeldmateriaal terug zien in de folder, om de tekst over de diensten te ondersteunen. De brochure dient voor hun klanten, om te kunnen versturen of mee te geven ter informatie. De brochure moest een moderne en professionele uitstraling krijgen.

Strategie en resultaat
Na een gesprek met de opdrachtgever, hebben we een ontwerp gemaakt. Aangezien we al een aantal jaar werken voor deze opdrachtgever, was het geen probleem om aan juist beeldmateriaal te komen. Deze hebben wij in ons archief opgezocht, en aangevuld met een aantal krachtige stockfoto's. Vooral voor de cover was het heel belangrijk een mooi sprekende foto te gebruiken, waardoor de brochure direct opvalt. De brochure is CO2 neutraal geproduceerd op FSC papier. 

Specificaties ontwerp
Toegepaste kleuren: blauw, grijs, wit.
Ontwerp stijl: modern, professioneel, opvallend.

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?