Social media strategie en integratie

Like, share and follow

Om bezoekers op uw website te krijgen is het belangrijk dat de website goed gevonden wordt door de doelgroep. De inzet van social media, zoals een bedrijfspagina, kan zorgen voor meer verkeer naar uw website. Wilt u de huisstijl van uw bedrijf doorvoeren op uw social media kanalen? Lees dan hieronder wat Digivisie voor u kan doen!

  • Social media pagina’s die perfect aansluiten bij uw huisstijl (logo’s, banners en achtergronden).
  • ‘Vind ik leuk’, ‘Promoten’ en/of ‘Delen’ button(s) op uw website.
  • Social media iconen op uw website, met een link naar uw bedrijfspagina.
  • Een live widget op uw website voor het laten zien van de meest recente berichten van uw social media kanalen.
  • Wekelijks of maandelijks content aanleveren en/of direct plaatsen op uw social media bedrijfspagina(’s).

Klik op onderstaande iconen om voorbeelden te zien van door ons ingerichte bedrijfspagina’s op sociale media.

Maak van uw doelgroep een fan of volger

Opzetten en inrichten van social media kanaal
Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube en Google bedrijvenpagina inrichten. De bedrijfspagina wordt voorzien van de benodigde bedrijfsinformatie en het bedrijfslogo en de huisstijl zal worden doorgevoerd. Hiervoor betaalt u per social media kanaal eenmalig een bedrag.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. We hebben ruime kennis van het opzetten en inrichten van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Google en YouTube.

Plaatsen van berichten op uw social media
Wilt u social media gebruiken om meer verkeer naar uw website te genereren, maar heeft u geen tijd of totaal geen idee wat u erop wilt zetten? Wij vullen de tijdlijn met branche gerelateerde content. Dit kan via een doorplaatsing van nieuws op de website of we zorgen voor branche gerelateerde nieuwsartikelen. Het is ook mogelijk om zelf content aan te leveren per e-mail. Wij plaatsen deze content in lijn met uw huisstijl. Kosten zijn afhankelijk van het aantal berichten per maand en kunnen zowel maandelijks als per kwartaal worden betaald.

Adverteren via social media
Via Facebook kunt u uw advertenties heel specifiek richten op bepaalde doelgroepen. Het geeft ook de mogelijkheid om voor een niet al te groot bedrag te experimenteren met bepaalde doelgroepen. Hoe hoger de inzet, hoe meer bereik u zult hebben.

Digivisie kan u assisteren bij het inzetten van advertenties, advertenties opmaken of een heel social media actieplan maken voor een tijdelijke of langdurige campagne.

Wilt u ook alle duimen omhoog?