Referenties

 Bij Digivisie werken we nauw samen met onze opdrachtgevers om kwalitatieve en creatieve oplossingen neer te zetten. Hieronder een aantal referenties van de opdrachtgevers die u voor gingen.

Urbannerdam

ing. Frans van Hulten

"Digivisie heeft voor ons diverse communicatie items gerealiseerd en onze website in een nieuw jasje gestoken. Van de eerste gesprekken, waarin volop wordt meegedacht, tot en met de oplevering, is deze samenwerking prettig. De werkwijze van Digivisie kenmerkt zich door hun klantgerichtheid en toegankelijkheid, wat zorgt voor een fijne samenwerking met mooie resultaten!"

Meer zien
Urbannerdam_Logo_wit

Boekmans en Biblio

Peter Kruijtzer

"Digivisie heeft een goed oog voor sterke vormgeving, goed advies m.b.t. drukwerk en verspreiding huis aan huis folders. Klein leuk team met vlotte service. Direct contact maakt snel schakelen mogelijk. Ook is Digivisie heel erg betrokken bij het product en de klant."

Meer zien
Biblio_en_boekmans_logo_wit

EcO2

Randi Lindvag

"In Digivisie hebben wij een betrouwbaar, creatief en kundig team gevonden dat goed in staat is onze ideeën aan te vullen, te verfraaien en uit te voeren."

Meer zien
Eco2_logo_wit

Stichting Ontwikkeling en Voorlichting Detailhandel (SOVD)

mr. Henk van Dorst MDR

"Digivisie verzorgt al sinds de oprichting alle prepress werkzaamheden voor onze maandelijkse vaktijdschriften Gemengde Branche en Speelgoed en Hobby. Wij ervaren een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Maar nog belangrijker is de betrouwbaarheid en deskundigheid. Digivisie is in staat het hele grafische traject van onze bladen te monitoren. Zij adviseren gevraagd en ongevraagd, waardoor we zeer kostenefficiënt kunnen werken. Ze werken snel en accuraat. Vanwege onze jarenlange goede samenwerking, bevelen we Digivisie ook aan bij onze relaties."

Meer zien
SH_en_Gemengde_Branche_logo_wit

Vereniging Gebra

Fleur de Best

"Digivisie is een betrouwbare partij die altijd met je meedenkt. Ze weet heel goed wat je als opdrachtgever belangrijk vindt en dat ‘ontzorgt’. Kiezen voor Digivisie levert niet alleen mooie producten op, maar het bespaart ook veel tijd!"

Meer zien
Gebra_logo_wit

Hospitality Apartments

Michel de Waal

"Digivisie heeft voor ons het logo ontwikkeld en is onze partner in het drukwerk. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit, service en snelheid van Digivisie! Als nieuw opgestart bedrijf zijn we erg blij met het meedenken in oplossingen voor ons drukwerk!"

Meer zien
Hospitality_Apartments_logo_wit

JN / Media Sales

Jan Nieuwenhuis

"Wij zijn het advertentie verkoopbureau voor diverse bladen die Digivisie vormgeeft. Wij werken al sinds 2003 tot volle tevredenheid samen met Digivisie. Zij zijn uiterst vriendelijk en betrouwbaar en komen hun afspraken na. Geen uurtje factuurtje mentaliteit, maar gewoon ouderwetse service!"

Meer zien
JNMediaSales_logo_wit

Restaurant Biblio

Koen ten Hoorn

"Sinds Digivisie voor ons de website heeft ontworpen, worden we gevonden in en om Rotterdam. Zij hebben onze nieuwe profilering tot in de puntjes weten te visualiseren en doormiddel van de toegepaste zoekmachineoptimalisatie weet onze doelgroep ons nu eindelijk te vinden via Google. Zelf begrijpen wij niet veel van search engine optimization (SEO), en laten dit daarom graag uitvoeren door Digivisie.

Daarnaast voeren zij voor ons de social media contacten ... wel zo makkelijk om dit volledig bij hun neer te leggen. Soms overleggen we even telefonisch met elkaar, bij een negatieve opmerking op Tripadviser of Iens bijvoorbeeld. Maar het team van Digivisie weet altijd een review positief te beantwoorden. Wij zijn erg blij dat we ooit voor Digivisie hebben gekozen; top team!"

Meer zien
Biblio_en_boekmans_logo_wit

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?