urbannerdam

Webdesign (responsive), vormgeving, DTP en drukwerk.

Een website ontwikkelen en vormgeven, waarbij direct duidelijk is wat de diensten van Urbannerdam zijn.

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Urbannerdam
Sector: Adviesbureau in volkshuisvesting, stedelijke vernieuwing en projectontwikkeling

Diensten: Urbannerdam is dé specialist in het opzetten en begeleiden van zelfbouwprojecten en klushuizen. Zij zijn ook allround adviseur als het gaat om stedelijke vernieuwing, energierenovatie, particuliere woningverbetering, bewonersparticipatie en huurteams.

Website doelstelling
Een website ontwikkelen en vormgeven, waarbij direct duidelijk is wat de diensten van Urbannerdam zijn. Belangrijke vermeldingen zijn hun werkvelden, projecten en bijbehorend nieuws. De bestaande huisstijl van Urbannerdam moest duidelijk in de vormgeving van de website terugkomen.

Responsive Design
De website is volledig responsive uitgewerkt. Dit houdt in dat je op alle devices de website prettig kan bekijken, zonder informatie verlies en beperking van scrollen/inzoomen. We hebben van te voren bedacht hoe alle pagina's en bijhorende functies veranderen, zodra de website op een ander device wordt bekeken.

Content Management System
De website is uitgerust met een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS). Doormiddel van dit CMS, kan onze opdrachtgever geheel zelf de website onderhouden. Van het aanpassen van teksten, tot het toevoegen van foto's in de gallery en actiebanners plaatsen. Als de opdrachtgever iets aanpast, wordt dit automatisch voor alle devices aangepast.

Folder "Woningcorporaties en zelfbouw"
Voor de samenwerking tussen Urbannerdam en TIEHN Projecten, moest een folder worden ontworpen die gericht is op de zelfbouw. Het mocht een zakelijke doch persoonlijke uitstraling krijgen. We hebben de folder ontworpen in de stijl van Urbannerdam. Op de voorkant hebben we een visual gemaakt die opgebouwd is uit verschillende blokken. Dit refereert naar het logo van Urbannerdam en naar 'zelfbouw'. De binnenkant en achterkant hebben we rustig gehouden met overzichtelijke tabellen in de kleuren van de huisstijl. De folder is full color gedrukt op 300 grams FSC mat papier met een all-over dispersielak.

< terug naar portfolio

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?