gemengde branche

Periodieke vormgeving DTP-opmaak vakblad/magazine Gemengde Branche Vakcentrum.

Wij verzorgen elke maand de opmaak van het vakblad Gemengde Branche.

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Stichting Ontwikkeling en Voorlichting Detailhandel (SOVD)
Sector: Uitgever van vakbladen voor de detailhandel 


Diensten: De Stichting Ontwikkeling en Voorlichting Detailhandel (SOVD) is gelieerd aan Vereniging Gebra. SOVD is uitgever van een tweetal vakbladen: Gemengde Branche en Speelgoed en Hobby. Voorts wordt één keer per jaar in januari het vakblad Onze Ondernemers uitgegeven. Deze uitgave is geheel gewijd aan de ondernemers die deel uitmaken van de gemengde- en speelgoedbranche.

Digivisie werkt al 26 jaar voor Stichting Ontwikkeling en Voorlichting Detailhandel (SOVD). Over de jaren heen, heeft het vakblad Gemengde Branche een aantal restylingen gekregen. Wij tonen u de lay-out, zoals hedendaags toegepast.

Werkzaamheden
Wij verzorgen elke maand de opmaak van het vakblad Gemengde Branche. We zorgen voor een ruimtelijke, zakelijke en rustige lay-out. De producten moeten goed uitkomen, en de teksten duidelijk leesbaar. Het gehele vervolgtraject verzorgen wij ook; aanleveren van een Certified PDF, controle op de drukproef, drukwerkbegeleiding, verzending en advies met betrekking tot eventuele kwaliteitsproblemen.

Advertenties
Aangeleverde advertenties verwerken wij in onze gestroomlijnde Certified PDF-workflow, waardoor digitale 'uitglijders' worden voorkomen.

Over vakblad Gemengde Branche
Gemengde Branche is een vakblad voor de (detail)handel in huishoudelijke en luxe artikelen, glas, porselein, aardewerk, geschenken en woondecoratieartikelen. Het vakblad besteedt aandacht aan achtergronden, productinformatie, branchenieuws, trends, detailhandel, marktontwikkelingen en beurzen, met name op het gebied van koken, tafelen, wonen en cadeaus.

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?