Hospitality Apartments

Huisstijl en communicatie.

Uw poster snel te zien door voorbijgangers.

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Hospitality Apartments
Sector: Makelaar


Diensten: Het verhuren van huizen, appartementen en studio's in Rotterdam en omgeving. Hospitality Apartments biedt diverse woningen aan. Ook de optie om volledig gemeubileerde appartementen te huren, met all inclusive service voor short stay.

Doelstelling
Een logo en huisstijl ontwikkelen die past bij de flexibiliteit van Hospitality Apartments. Het mag hip en modern zijn, met een knipoog naar 'city'. De kleuren liefst rustig en zakelijk.

Strategie en resultaat
Na een duidelijke briefing van de opdrachtgever, zijn we eerst aan de gang gegaan met het logo. We zijn al snel uitgekomen op een strak en modern logo. Het beeldmerk bestaat uit één lijn van verschillende gebouwen, die de stad en de appartementen die zij verhuren symboliseert. Met de zakelijke grijze kleur en de frisse blauwe kleur, is het een modern doch zakelijk logo geworden.

Na de presentatie van het logo, zijn we verder gegaan met het ontwerpen van de huisstijl. Bij de visitekaartjes hebben we op de achterzijde Spot-UV toegepast. Zo wordt het beeldmerk extra uitgelicht. De Spot-UV geeft een professionele en luxe uitstraling aan het visitekaartje.

Flyer
Om de flyer beter op te laten vallen tussen de dagelijkse post, hebben we gekozen voor een A5 large formaat. De flyer is geproduceerd op 400 grams silk (FSC) met dubbelzijdig mat laminaat.

Poster
De 'te huur' poster is ontworpen in dezelfde stijl. Met alleen de noodzakelijke gegevens, die de voorbijganger snel dient te zien.

Specificaties ontwerp
Toegepaste kleuren: grijs, fris blauw.
Ontwerp stijl: hip, modern, strak, zakelijk

< terug naar portfolio

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?