Vereniging Gebra

Corporate Identity, communicatie en productie beursbanners, roll-up systeem.

Gebra ringband ontwerp en drukwerk met laminaat

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Vereniging Gebra (inmiddels Vakcentrum te Woerden)
Sector: Belangenorganisatie voor ondernemers


Diensten: Vereniging Gebra is de belangenorganisatie voor ondernemers (detaillisten) in de gemengde branche en de speelgoedbranche. Het doel van de vereniging is behartiging van de collectieve en individuele belangen van de aangesloten leden, zowel op sociaal-economisch als op maatschappelijk terrein. Gebra wil de leden steunen bij de uitoefening van hun bedrijf, door het verstrekken van relevante informatie over zaken waar zij mee te maken krijgen.

Gebra streeft naar het verwerven van financiële voordelen voor de leden, maar ook naar vereenvoudiging van procedures en regelingen. Daartoe sluit Gebra mantelovereenkomsten met bedrijven en instanties. Vereniging Gebra sluit bovendien de CAO voor de branche af en onderneemt promotionele activiteiten ten behoeve van de gemengde branche en de speelgoedbranche.

Doelstelling
Reclamebureau Digivisie werkt al 21 jaar voor Vereniging Gebra. We hebben een aantal items van de afgelopen jaren verzameld om te laten zien. Waaronder de huisstijl, beursbanner, ledenmap en folder. En ook heeft Digivisie de creatie en het drukwerk verzorgd voor de Gebra Ledendag.

Gebra Ledendag
Voor de Gebra Ledendag werken wij elk jaar verschillende items uit. Hier getoond zijn de uitnodiging en de toegangskaart (met perforatie voor de twee consumptiebonnen). Alles moest in dezelfde lijn liggen en met een 'moderne inslag'.

Roll-up systeem
We hebben gekozen om de beursbanner te laten produceren in een robuust roll-up systeem. De beursbanner is makkelijk op te zetten en eenvoudig mee te nemen in de bijgeleverde tas. De beursbanner is UV en waterbestendig, dus zowel binnen als buiten te plaatsen/gebruiken. Een optie is een 50 watt spot, die aan de bovenkant van het frame bevestigd wordt. Echter had de opdrachtgever deze niet nodig, aangezien de beursbanner alleen op kantoor en beurzen wordt geplaatst. Daar is voldoende licht aanwezig om de beursbanner goed te kunnen zien.

Specificaties ontwerp
Toegepaste kleuren: geel, groen, wit.
Ontwerp stijl: professioneel, afgestemd op elkaar, modern. 

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?