aardbeienmeisje

Visuele identiteit, webdesign (responsive one-pager) en social media.

Wij verzorgen en bedrukken ook uw bedrijfskleding.

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Aardbeienmeisje
Sector: Horeca entertainment


Diensten: Aardbeienmeisje is een originele manier om een evenement tot een feestje te maken. Ze delen heerlijke Hollandse aardbeien uit op kleinschalige feestjes tot grote evenementen. Ze worden door verschillende opdrachtgevers ingehuurd voor evenementen, feesten, beurzen, openingen, recepties, bruiloften, barbecues en meer... Een leuke en gezonde aanvulling op uw feest!

Doelstelling
De opdrachtgever wilde graag een mooie huisstijl laten uitwerken voor het nieuwe concept die hij had bedacht. Een vrolijke en hippe stijl, die snel herkenbaar is. Het creatieve deel wilde hij graag aan ons overlaten en heeft ons de vrije hand gegeven.

Strategie en resultaat
We zijn begonnen met het bedenken en uitwerken van een sterk beeldmerk. Het beeldmerk bestaat uit een aardbei waarin een meisje te zien is; het Aardbeienmeisje. We hebben hierbij een vrolijk font gekozen om het tot een sterk en vrolijk logo te maken. Door de kleuren rood en groen, komt de aardbeiensfeer goed naar voren. Na goedkeuring op het logo, hebben we een visitekaartje uitgewerkt. Deze gaan uitgedeeld worden bij evenementen. Ter ondersteuning hebben we een foto's met een echt Aardbeienmeisje geplaatst bij de gegevens op de voorkant. Zij houdt een QR-code vast, die leidt naar de website.

One page website
We wilde graag een website neerzetten, die het echte 'aardbeien' gevoel uitstraalde. Met mooie grote foto's van aardbeien en de Aardbeienmeisjes zelf. Doordat er niet heel veel budget beschikbaar was is er gekozen voor een one-pager. Hierop staat alle informatie, een foto gallery, informatie aanvraag formulier en de contactgegevens.

Aardbeienmeisje polo's
Voor een uniforme en professionele uitstraling, hebben we voor Aardbeienmeisje polo's laten bedrukken met een witte folie. Het logo staat zowel voor- als achterop de polo. Zo zijn de Aardbeienmeisjes altijd te herkennen als ze op locatie staan. De polo's zijn van katoen, met een twee/drieknoops sluiting in dezelfde kleur. De polo's zijn van goede kwaliteit en licht getaillieerd.

Techniek bedrukking
De polo's zijn bedrukt met een textielfolie, die speciaal voor textieltoepassingen is ontwikkeld. Het ontwerp wordt met een snijplotter uit textielfolie gesneden. Deze dunne folie wordt met een hoge temperatuur en onder hoge druk op het textiel gesmolten. De folie ligt op het textiel en heeft een zachte, flexibele structuur. Foliedruk heeft heel veel keuze in kleuren, ook glitter en fluorfolies. 

Specificaties ontwerp
Toegepaste kleuren: rood, roze, groen, wit.
Ontwerp stijl: vrolijk, fris, hip.

< terug naar portfolio

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?