Aboriginal Art Gallery

Webshop en webdesign (responsive).

Webdesign met een fijne overzichtelijkheid.

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Aboriginal Art Gallery
Sector: Kunst


Diensten: Ze vertegenwoordigen de Aboriginal cultuur uit Australië. Aboriginal Art Gallery exposeert regelmatig hedendaagse Aboriginal Fine Art van al gevestigde inheemse kunstenaars, maar vooral ook van nieuwe en opkomende talenten.

Doelstelling
Een website ontwerpen voor verschillende devices. De kunstwerken moeten op hun best naar voren komen op de website, zonder dat het rommelig of onoverzichtelijk wordt.

Strategie en resultaat
Om de rust op de website te bewaren, hebben we gewerkt met grijstinten in de achtergrond. Hierdoor vallen de objecten extra goed op. Door de objecten allemaal dezelfde uitsnede te geven, wordt er een fijne overzichtelijkheid gecreëerd. Als men op de foto klikt, wordt door middel van een pop-in het object in de juiste (originele) verhoudingen getoond.

Omdat de objecten en bijhorende informatie op meerdere plekken terugkomen op de website, hebben we een slim systeem bedacht. De klant hoeft hierdoor maar éénmaal de gegevens in CMS te plaatsen en deze kunnen dan makkelijk aan een bepaalde pagina worden gekoppeld.

Responsive Design
De website is volledig responsive uitgewerkt. Dit houdt in dat je op alle devices de website prettig kan bekijken, zonder dat je informatie verliest en teveel moet scrollen/inzoomen. We hebben van te voren bedacht hoe alle pagina's en bijhorende functies veranderen, zodra de website op een ander device wordt bekeken. 

Webshop
De website bevat tevens een webshop, die is vormgegeven in dezelfde stijl als de website. De webshop is uitgerust met een meertal functionaliteiten, die bij Digivisie standaard zijn. Zo bevat de website een OnePageCheckout, intergratie van Payment Providers met bijhorende betaalmethodes (iDEAL, creditcard, betaling op factuur etc.), productfeed (bijvoorbeeld DaisyCon), kortingen en coupons aanmaken, een ERP/Administratiekoppeling en een database om meerdere prijslijsten (en staffel) in te geven.

Content Management System
De website is uitgerust met Content Management System (CMS). Doormiddel van dit CMS, kan onze opdrachtgever zelf geheel de website onderhouden. Van het aanpassen van teksten, tot het toevoegen van foto's in de gallery en actiebanners plaatsen. Als de opdrachtgever iets aanpast, wordt dit direct voor alle devices aangepast. Hij hoeft correcties dus niet apart voor elke divice te wijzigen, dit gaat allemaal automatisch.

Specificaties ontwerp
Toegepaste kleuren: zwart, grijs, geel.
Ontwerp stijl: modern, overzichtelijk, kunst.

< terug naar portfolio

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?