Cafetaria amber

Responsive webdesign, fotografie en elektronische horeca menuschermen.

Mooie bestelschermen ontwikkelen voor in de cafetaria.

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Cafetaria Amber
Sector: Horeca


Diensten: Het vers bereiden en verkopen van broodjes, friet, snacks, drankjes en ijs. Bij Cafetaria Amber werken ze met verse biologische producten. Ze gebruiken vloeibaar frituurvet, en mogen daarom het logo 'Verantwoord Frituren' gebruiken.

Doelstelling
Bestelschermen ontwikkelen voor in de cafetaria, die overzichtelijk zijn en een natuurlijke uitstraling hebben. Er moet goed naar voren komen dat Cafetaria Amber verantwoord frituurt en met biologische producten werkt. Daarnaast hebben we een website ontwerpen, waar bezoekers online bestellingen kunnen doorgeven. Bestellingen worden in de cafetaria betaald bij het afhalen. De opdrachtgever wilde daarom geen gebruik maken van een iDEAL functie.

Strategie en resultaat
Om een natuurlijke en biologische uitstraling te creëren, hebben we stockfoto's gezocht die bij deze sfeer passen. Verder hebben we natuurlijke tinten als bruin en groen toegepast in de ontwerpen. Zowel de schermen als de website zijn overzichtelijk en zien er fris en modern uit. 

Fotografie
We hebben ook de fotografie verzorgd voor op de website. Van het interieur, de buitenkant van het pand (en omgeving), het eten en een aantal details uit de cafetaria. Zo krijgt de bezoeker van de website gelijk een mooie impressie van Cafetaria Amber te zien. 

Specificaties ontwerp
Toegepaste kleuren: groen, bruin.
Ontwerp stijl: fris, modern, natuurlijk.

< terug naar portfolio

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?