Control Union World Group

Drietal extra zware kwaliteit roll-up beursbanners.

Een banner voegt ten allen tijde iets toe aan uw presentatie.

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Control Union World Group
Sector: Certifications, Collateral Services, Inspections


Diensten: Control Union heeft een wereldwijd netwerk van inspectie-activiteiten en speciale laboratoria. Ze bieden complete pakketten voor logistiek, kwaliteit en kwantiteit management. Control Union heeft een breed scala van certificerings programma's in de landbouw, levensmiddelen, diervoeders, bosproducten, textiel en bio-energie. Ze inspecteren grondstoffen; zoals kolen, granen, oliehoudende zaden, plantaardige oliën, suiker, melasse en producten. Maar ook landbouwproducten (droge bulk of vloeibaar); zoals steenkool en andere mineralen, meststoffen, biomassa en biobrandstoffen. En voeren inspecties uit op textielproducten.

Doelstelling
Een drietal beursbanners uitwerken, die zowel los als met elkaar neer te zetten zijn. Qua ontwerp moeten ze in dezelfde lijn liggen.

Strategie en resultaat
We hebben drie beurbanners uitgewerkt in de stijl van Control Union World Group. Met beeldmateriaal dat betrekking heeft op de verschillende diensten. Omdat elke banner ook seperaat gebruikt moet kunnen worden, hebben we het logo en de website op alle drie de banners vermeld.

Roll-up systeem
We hebben gekozen om de beursbanners te laten produceren in een robuust roll-up systeem. Ze zijn makkelijk op te zetten en eenvoudig mee te nemen in de bijgeleverde tas. De banners zijn UV en waterbestendig, dus zowel binnen als buiten te plaatsen/gebruiken. Een optie is een 50 watt spot, die aan de bovenkant van het frame bevestigd wordt. Echter had de opdrachtgever deze niet nodig, aangezien de beursbanners alleen op beurzen worden geplaatst. Hier is voldoende licht aanwezig om de beursbanners goed te kunnen zien.

Specificaties ontwerp
Toegepaste kleuren: helder en donker blauw.
Ontwerp stijl: professioneel, overzichtelijk, duurzaam.

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?