Control Union World Group

Vormgeving Annual Report / jaarverslag en realiseren FSC en klimaatneutraal drukwerk.

Vormgeving Annual Report / jaarverslag.

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Control Union World Group
Sector: Certifications, Collateral Services, Inspections


Diensten: Control Union heeft een wereldwijd netwerk van inspectie-activiteiten en speciale laboratoria. Ze bieden complete pakketten voor logistiek, kwaliteit en kwantiteit management. Control Union heeft een breed scala van certificerings programma's in de landbouw, levensmiddelen, diervoeders, bosproducten, textiel en bio-energie. Ze inspecteren grondstoffen; zoals kolen, granen, oliehoudende zaden, plantaardige oliën, suiker, melasse en producten. Maar ook landbouwproducten (droge bulk of vloeibaar); zoals steenkool en andere mineralen, meststoffen, biomassa en biobrandstoffen. En voeren inspecties uit op textielproducten.

Doelstelling
Een ontwerp maken die zich onderscheid, professionaliteit uitstraalt en zeer overzichtelijk is. Bij het ontwerp voor de Annual Report mocht best 'uitgepakt' worden. Ook vond de opdrachtgever het belangrijk dat het een natuurlijke en duurzame uitstraling zou krijgen.

Strategie en resultaat
We hebben voor een ontwerp gekozen die overzichtelijk, is door middel van het gebruik van veel wit op de pagina en de toevoeging van mooi ondersteunend beeldmateriaal. Voor de afwerking van de cover hebben we gekozen voor een stans bij het jaartal, en een preeg bij de titel. In het binnenwerk is een halve pagina verwerkt met de 'Highlights' van 2006 (per maand opgesomd), en de inhoudsopgave. Dit om de onderscheidendheid en professionaliteit te accentueren. Om het Annual Report een duurzame en natuurlijke uitstraling te geven, hebben we gekozen voor een FSC-papiersoort met structuur.

Specificaties ontwerp
Toegepaste kleuren: helder en donkerblauw.
Ontwerp stijl: professioneel, overzichtelijk, duurzaam.

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?