Makelaarskantoor Langejan

Corporate Identity, huisstijl en drukwerk.

Uw huisstijl consequent doorgevoerd op alle communicatie-uitingen.

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Makelaarskantoor Langejan
Sector: Makelaar


Diensten: Makelaarskantoor Langejan is ervaren in het full service verkopen van woningen en appartementen. Ze verkopen (vrijstaande) villa's, herenhuizen, woningen en appartementen in o.a. Rotterdam-Kralingen, Hillegersberg, Scheepvaartkwartier, Centrum, West, Blijdorp, Liskwartier en Prinsenland. En exclusieve woningen in de randgemeenten. 

Doelstelling
Een restyling van de corporate identity. Het logo en de kleuren moesten gelijk blijven. Uitstraling zakelijk, professioneel en modern. We hebben diverse items uitgewerkt voor Makelaarskantoor Langejan. Briefpapier, visitekaartjes, een object presentatiemap, stickers en voorbedrukte A4 en A5 vellen. De nieuwe huisstijl is consequent doorgevoerd op alle communicatie-uitingen.

Object presentatie map
De opdrachtgever wilde graag een presentatie map, waarbij het mogelijk was om A4'tjes in te leggen en gemakkelijk vast te zetten d.m.v. nieten. Hier kan de opdrachtgever alle gegevens m.b.t. een bepaald object in plaatsen, en meegeven aan de potentiële koper. De voorzijde van de map is voorzien van een vierkante stans, waardoor een foto van het object (die staat op het onderliggende A4'tje) als eerste te zien is.

Specificaties ontwerp
Toegepaste kleuren: grijs, fris blauw.
Ontwerp stijl: zakelijk, modern, professioneel.

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?