parkwoningen Sphinxtuin

Webdesign (responsive one-pager)

Parkwoningen_Sphinxtuin_desktop

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Urbannerdam
Sector: Adviesbureau in volkshuisvesting, stedelijke vernieuwing en projectontwikkeling

Diensten: Urbannerdam is dé specialist in het opzetten en begeleiden van zelfbouwprojecten en klushuizen. Zij zijn ook allround adviseur als het gaat om stedelijke vernieuwing, energierenovatie, particuliere woningverbetering, bewonersparticipatie en huurteams.

Parkwoningen Sphinxtuin
Urbannerdam heeft het project Parkwoningen Sphinxtuin ter handen genomen. Dit unieke project biedt de mogelijkheid een eigen woning te ontwerpen aan een grote binnentuin met een parkachtige setting, in het bruisende Maastricht.

Doelstelling
Een website ontwikkelen die alle belangrijke informatie, diensten en foto-impressies van Parkwoningen Sphinxtuin op een aantrekkelijke manier in kaart brengt.

Strategie en resultaat
Wij hebben gekozen voor een one-page website. Deze is responsive (schaalbaar) en hierdoor op alle devices gebruiksvriendelijk te bekijken. Een one-page website biedt de gelegenheid een strak, herkenbaar plaatje neer te zetten én beter gevonden te worden in zoekmachines als bijvoorbeeld Google. Daarnaast hebben wij ons gehouden aan een groen thema, aansluitend op het onderwerp en de bijbehorende sfeer. Door middel van een contactformulier is het voor de potentiële koper mogelijk specificaties door te geven. Plattegronden worden bij aanklikken vergroot weergegeven en zijn (zoals meerdere bestanden) downloadbaar als PDF.

< terug naar portfolio

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?