pauluskerk den haag

Vormgeving, logo en drukwerk verkoopbrochure.

Verkoopbrochure Pauluskerk Hemels Wonen

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Urbannerdam Ontwikkeling BV
Sector: Adviesbureau in volkshuisvesting, stedelijke vernieuwing en projectontwikkeling

Diensten: Urbannerdam is dé specialist in het opzetten en begeleiden van zelfbouwprojecten en klushuizen. Zij zijn ook allround adviseur als het gaat om stedelijke vernieuwing, energierenovatie, particuliere woningverbetering, bewonersparticipatie en huurteams.

Verkoopbrochure Pauluskerk Hemels Wonen
Magazines en brochures ontwerpen en drukken is dagelijkse kost bij Digivisie. Kies uit een gelijmde rug, nietjes in de rug of een spiraalbinding (wire-o). Voor de projectontwikkelaar en makelaar van het project Pauluskerk te Den Haag hebben wij een schitterende brochure mogen realiseren. Digivisie heeft het logo ontworpen en de gehele brochure mogen vormgeven.

De verkoopbrochure is opgemaakt op DIN A3 (staand) formaat, en heeft een omvang van 32 pagina’s + voor- en achterplat. De brochure is geheel full color in een kleine oplaag (150 exemplaren) digitaal gedrukt, op 250 grams wit silk papier en het voor- en achterplat op 350 grams tweezijdig gestreken sulfaatkarton en voorzien van een soft feeling mat laminaat. Het geheel is afgewerkt met een zwarte wire-o band aan de lange zijde.

Voor een impressie van de opmaak, bekijk bijgaande webpagina van Urbannerdam met de download PDF.

< terug naar portfolio

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?