PBM Express

DTP verpakking Spongebob Squarepants.

DTP verpakking Spongebob Squarepants.

Over de opdrachtgever

Bedrijf: PBM Express
Sector: Distributeur


Diensten: PBM Express is op de Europese markt georienteerd, met kantoren in Duitsland, Frankrijk en Scandinavie. Hun wereldwijde ambitie strekt zich uit tot Orlando (VS, Florida); ze distribueren ook exclusieve gelicenseerde producten naar de Verenigde Staten.

Hun assortiment omvat een breed scala aan collectible merchandise (replica’s, polystone figuren, actiefiguren) en gelicenseerd, exclusief speelgoed. Niet alleen adviseren zij op het gebied van in-store marketing, ook bieden ze B2C online concepten, zoals themawebsites/ webshops en fulfillment.

Doelstelling
De verpakkingen van de 'Spongebob Squarepants' producten vertalen in diverse talen. Er wordt gelet op de uniformiteit, en de leesbaarheid van de teksten.

Strategie en resultaat
Voor de diverse verpakkingen hebben we de vertalingen gerealiseerd. Deze diende geplaatst te worden in de vaste opmaak, in het 'Spongebob' lettertype en in een vaste kleur. Doordat elke taal een andere lengte heeft, hebben we er op gelet dat het allemaal netjes past op de verschillende verpakkingen. De verpakkingen zijn gerealiseerd op DTP-niveau, aan de drukkerij in Amerika hebben wij  CPDF-documenten aangeleverd.

Specificaties ontwerp
Ontwerp stijl: kleurrijk, vrolijk, kinderlijk.

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?