Restaurant karakter

Vormgeving en drukwerk horeca wijnplacemat.

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Restaurant Karakter
Sector: Horeca


Diensten: Naast het verwennen en verrassen van gasten met heerlijke gerechten, bieden zij een nieuwe manier van wijnproeven aan. Volledig geïnspireerd op de door hun eigen gemaakte Europese wijnreizen. Al vanaf twee personen kan worden genoten van een ontspannen, leuke en toch informatieve wijnproeverij.

Wijn placemat doelstelling
Ontwerp voor ons te houden wijnproeverijen, welke wij de naam 'Wijnproeverij Karakteristique' meegeven een multifunctionele wijnplacemat. Op een zijde 4-proefmomenten en de andere kant heeft 6-proefmomenten. Werk conform de stijl die is gebruikt voor onze wijnkaart, echter zonder te veel 'Karakter' uit te stralen.

Strategie en resultaat
De basis stond redelijk vast door de elementen van de eerder ontworpen wijnkaart te gebruiken. Deze moesten wij 'vertalen' naar een A3-formaat placemat. Er is gekozen om de houtstructuur, welke in de ondergrond is verwerkt te soften om zo rust te creëren, maar ook duidelijk de vier of zes plekken voor de wijnproefmomenten aan te geven. Door de volle inktbezetting en kleine oplaag is er gekozen voor een digitaal druktraject. Bij 'onze' huisdrukker is dit binnen twee werkdagen vervaardigd op een HP Indigo (digitale drukpers) en gedrukt op 90 grams FSC houtvrij offset papier.

Heeft u ook een kleine oplaag te drukken? Dan zou u kunnen denken aan digitaal drukken in plaats van traditioneel offset. Buiten de mogelijkheid tot kleine oplages, kunt u hiermee ook kosten besparen. Wij denken graag met u mee! Lees meer... 

< terug naar portfolio

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?