rotterdam discovery tours

Webdesign (responsive) inclusief SEO.

Home_Rotterdam_Discovery_Tours_computer_wit
Rotterdam_Discovery_Tours_Ipad
Rotterdam_Discovery_Tours_computers_overzicht
Rotterdam_Discovery_Tours_mobiel
Rotterdam_Discovery_Tours_tablets

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Rotterdam Discovery Tours
Sector: Recreatief, toeristisch

Diensten: Rotterdam Discovery Tours staat bekend om zijn tours met de natte T. Ze organiseren verschillende soorten rondleidingen en bedrijfsuitjes door Rotterdam. Zo hebben zij bijvoorbeeld tours speciaal voor blinden en Amsterdammers. Samen met hun gasten gaan ze op ontdekkingstocht door Rotterdam. De gidsen weten alles over de stad en willen dit graag met u delen!

Doelstelling
De opdrachtgever wilde graag dat haar oude, slecht vindbare site in een nieuw jasje werd gestopt. De website moest beter vindbaar worden in zoekmachines, overzichtelijker worden en natuurlijk één en al Rotterdam uitstralen.

Strategie en resultaat
De vormgeving was redelijk vrij voor deze opdracht. De website was toe aan vernieuwing en wij mochten er iets moois van maken. De opdrachtgever liet door een illustrator verschillende illustraties maken en die wilde zij graag terugzien op de nieuwe website. Ook de content bleef redelijk hetzelfde, hier en daar zijn teksten aangepast voor SEO (Search Engine Optimization). Rotterdam Discovery Tours is typisch Rotterdams en daarom hebben wij gekozen om de groene kleur van Rotterdam overal in de site terug te laten komen. Ook zijn er hier en daar typische Rotterdamse uitspraken gebruikt en straalt het zo één en al Rotterdam uit. Daarnaast hebben wij het overzicht van de verschillende tours verbeterd. Er is nu een speciale overzichtspagina waar bezoekers op een tour kunnen klikken die doorverwijst naar een uitgebreide detailpagina. Daarbij zijn er ook passende foto’s gebruikt zodat de bezoekers gelijk een impressie krijgen van de tours. De site is volledig responsive. Dat houdt in dat het werkt voor desktop, tablet en smartphone zonder informatieverlies en beperking van scrollen/inzoomen.

< terug naar portfolio

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?