Speelgoed en hobby

Periodieke vormgeving DTP-opmaak vakblad.

Wij verzorgen elke maand de opmaak van het vakblad Speelgoed en Hobby.

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Stichting Ontwikkeling en Voorlichting Detailhandel (SOVD)
Sector: Uitgever van vakbladen voor de detailhandel


Diensten: De Stichting Ontwikkeling en Voorlichting Detailhandel (SOVD) is gelieerd aan Vereniging Gebra. SOVD is uitgever van een tweetal vakbladen: Gemengde Branche en Speelgoed en Hobby. Voorts wordt één keer per jaar in januari het vakblad Onze Ondernemers uitgegeven. Deze uitgave is geheel gewijd aan de ondernemers die deel uitmaken van de gemengde- en speelgoedbranche.

Digivisie werkt al 21 jaar voor Stichting Ontwikkeling en Voorlichting Detailhandel (SOVD). Over de jaren heen, heeft het vakblad Speelgoed en Hobby een aantal restylingen gekregen. Wij tonen u de lay-out, zoals hedendaags toegepast.

Werkzaamheden
Wij verzorgen elke maand de opmaak van het vakblad Speelgoed en Hobby. We zorgen ervoor dat de lay-out overzichtelijk, speels en opvallend is. De producten moeten goed uitkomen en de teksten duidelijk leesbaar. Het gehele vervolgtraject verzorgen wij ook; aanleveren van een Certified PDF, controle op de drukproef, drukwerkbegeleiding, verzending en advies met betrekking tot eventuele kwaliteitsproblemen.

Advertenties
Aangeleverde advertenties verwerken wij in onze gestroomlijnde Certified PDF-workflow, waardoor digitale 'uitglijders' worden voorkomen.

Over vakblad Speelgoed en Hobby
Speelgoed en Hobby is een vakblad voor de speelgoedbranche. Het vakblad besteedt aandacht aan achtergronden, productinformatie, branchenieuws, de detailhandel, marktontwikkelingen en beurzen, met name over producten als speelgoed, multimedia gericht op kinderen, kinderboeken, kinder-dvd’s, hobbyartikelen en licenties. Daarnaast geeft het blad ook informatie op sociaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied.

< terug naar portfolio

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?