Wereldrestaurant Amber

Webdesign (responsive one-pager), social media, vormgeving, DTP en drukwerk.

De one-pager die gevonden wordt.

Over de opdrachtgever

Bedrijf: Wereldrestaurant Amber
Sector: Horeca

Diensten: Wereldrestaurant Amber in Waspik is een combinatie buffet restaurant met een Aziatische keuken, maar met westere inslag. Het heeft een warm, ruim en eigentijds interieur met een grote buffetkeuken als hart van de zaak. Door de uitstraling van het restaurant en de stijl van koken spreken we hier liever over 'all-in dining' dan 'all you can eat'. Gasten kunnen er onbeperkt eten en drinken voor een vast bedrag.

One-page website
Ontwikkel budgetmatig een website voor ons wereldrestaurant, die perfect de uitstraling van ons interieur en identiteit weergeeft. Bezoekers moeten in één oogopslag zien wat onze 'all-in dining' formule inhoud. Daarnaast moeten ze kunnen reserveren en moet de afhaalkaart als download te raadplegen zijn.
Vandaar dat wij hebben gekozen voor een one-page website. Een one-pager is perfect voor starters/zzp'ers, die graag zichtbaar willen zijn op internet, maar niet veel budget hebben. Één pagina volstaat vaak al om uw bedrijf te presenteren. Door de content te beperken tot de essentie, is de boodschap alleen maar sterker.

Responsive Design
De one-page website is op alle devices (desktop, iPad, mobiel) gebruiksvriendelijk te bekijken, zonder verlies van informatie. Door gebruik te maken van één responsive (schaalbare) website, wordt er tijd bespaard bij het onderhoud, wordt de gebruiksvriendelijkheid geoptimaliseerd voor de bezoekers en bovendien wordt de website beter gevonden in de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google.

Content Management System
De website is uitgerust met ons gebruiksvriendelijke Content Management System (CMS). Hiermee kan de opdrachtgever zelf de website onderhouden/bijwerken, zonder dat diepgaande technische kennis is vereist.

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?