YoYo! Fresh Tea Bar

Ontwerp digitale horeca menuschermen met prijslijst en informatie.

YoYo Ontwerp digitale horeca menuschermen.

Over de opdrachtgever

Bedrijf: YoYo! Fresh Tea Bar
Sector: Horeca


Diensten: Het vers bereiden en verkopen van Bubble Tea (zowel warm als koud verkrijgbaar) en Frozen Yoghurt, aan voorbijkomend publiek.

YoYo! Fresh Tea Bar geeft je een nieuwe ervaring in het thee drinken. De Bubble Tea, Milk Tea en Frozen Yoghurt zijn een nieuwe sensatie uit Azië. Er wordt gewerkt met verse en (voor Nederland) vernieuwende producten. Met de verschillende smaken en toppings is er voor ieder wat wils.

Doelstelling
Mooie overzichtelijke bestelschermen ontwikkelen die de doelgroep aanspreekt, voor de twee locaties in Rotterdam. Een vlotte, jonge, moderne en ook rustige uitstraling. Niet te zoet, maar een natuurlijke/gezonde uitstraling. Passend bij het interieur en de hippe locatie.

Strategie en resultaat
Na een gesprek met de opdrachtgever, hebben we een duidelijke briefing kunnen opstellen en een aantal voorbeelden meegenomen in de ontwerpfase. We hebben onderzoek gedaan naar de doelgroep en wat hen zou aanspreken. Het doel was een overzichtelijk besteloverzicht te ontwerpen, zodat de klant van YoYo! Fresh Tea Bar snel zijn keuze kan maken. Makkelijk te begrijpen, simpel en ruimtelijk.

De procuctfoto's zijn gemaakt door een foodfotograaf. Op deze foto's komt het product mooi naar voren en het was belangrijk dat deze mooi uitgelicht zouden worden op de schermen. Eventueel in 'familie' vorm bij elkaar geplaatst. Om de natuurlijkheid te accentueren, hebben we bij scherm één verse theeplantjes in de achtergrond geplaatst en bij scherm twee een splash van melk. De opdrachtgever was zeer te spreken over de definitieve ontwerpen, en heeft veel positieve reacties ontvangen op de schermen van zijn klanten.

Specificaties ontwerp
Toegepaste kleuren: roze, groen, bruintinten.
Ontwerp stijl: jong, fris, modern, natuurlijk.

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?